Samenwerken & collaboration | JBAV

Audiovisuele oplossingen om interactief samen te werken – Collaboration

Bij collaboration draait alles om efficiënt en effectief samenwerken, communiceren en kennis delen, zonder dat de locatie van de teamleden hiervoor een barrière vormen. Met optimale collaboration oplossingen kan uw team bestaan uit leden die zich op verschillende locaties en zelfs in verschillende tijdzones bevinden. Steeds meer organisaties werken projectmatig samen waarbij zij dynamische werkmethoden volgen. Denk aan Scrum en Agile methodes in ICT-projecten, en aan BIM in de bouwwereld.

De leden van projectteams zijn vaak verdeeld over verschillende locaties, maar werken wel samen aan één project en vaak aan één dynamisch document. Door moderne audiovisuele technologieën in uw organisatie toe te passen, kunt u efficiënt samenwerken, communiceren en kennis delen mogelijk maken en optimaliseren. Daarnaast dalen uw reis- en verblijfkosten en verbetert uw relatie met contacten op afstand.

Audiovisuele collaboration toepassingen

JBAV maakt collaboration technologieën toegankelijk voor iedere organisatie. Populaire collaboration oplossingen waarbij JBAV u kan ondersteunen, zijn:

  • Huddle rooms
  • Videoconferencing / Skype for Business
  • Interactieve touchmonitoren
  • Collaboration platforms
  • Bring Your Own Device (BYOD)

Foto: Collaboration ruimte bij KlokGroep. Fotograaf: de verBeelding

Samenwerken & collaboration oplossingen iets voor uw organisatie?

Neem direct contact op!