Showrooms & experience | JBAV

Audiovisuele beleving voor uw gasten – Experience

In de retail draait alles om beleving. Er is geen showroom waar geen aandacht aan beleving geschonken wordt. Maar ook in andere sectoren is het creëren van een beleving die het juiste gevoel oproept bij uw bezoeker, steeds belangrijker. Neem bijvoorbeeld de lobby van uw kantoorpand, de wachtruimte bij uw tandarts, de ontvangst in uw hotel, uw galerie of museum. Audiovisuele oplossingen zijn er niet meer weg te denken. U wilt er een sfeer creëren en de zintuigen van uw bezoekers op de juiste manieren prikkelen.

Er bestaan tal van theorieën over welke achtergrondmuziek, welke verlichting en welke beelden u het best kunt gebruiken om bij uw bezoeker het juiste gevoel op te roepen en een passende indruk achter te laten. U kunt met de juiste audiovisuele oplossingen uw boodschap in verschillende soorten content presenteren aan een heel gerichte doelgroep.

Audiovisuele experience toepassingen

JBAV staat u bij met advies van uiteenlopende audiovisuele oplossingen om bij de bezoekers van uw showroom of experience ruimte de juiste beleving over te brengen. Ook bij de implementatie van die toepassingen staat JBAV u bij. JBAV heeft de beschikking over een groot netwerk van specialisten, waardoor voor ieder vraagstuk de beste oplossing binnen handbereik is.

Audiovisuele oplossingen die veel toegepast worden in showrooms en experience ruimtes:

  • Beeldschermen en displays
  • Videowall
  • Narrowcasting en signage
  • Installatie voor sfeer- en achtergrondmuziek
  • Touchscreens
  • Audiovisuele besturing

Foto: Narrowcasting bij woonbelevingscentrum LIV. Fotograaf: BasePhotography

Showroom & experience oplossingen iets voor uw organisatie?

Neem direct contact op!