Build & Design | JBAV

Ontwerp, advies en inrichting van uw kantooromgeving – Build & Design

Beleving! Ook als het gaat om de inrichting van ruimtes om te werken, vergaderen en te presenteren. De inrichting draagt ook bij aan de beleving en de effectiviteit van uw vergaderingen, presentaties, brainstorm sessies en trainingen. Om de juiste beleving te creëren is het van groot belang dat alle elementen in de desbetreffende ruimtes optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Veel aandacht voor interieur, meubilair, de stijl en verlichting.

Juist daarom vertrouwt u voor de totaalinrichting van uw ruimtes, met integratie van audiovisuele oplossingen, op de gediplomeerde interieurvormgevers en specialisten van JBAV en HYKI. In onze ontwerpen wordt veel aandacht besteed aan het interieur, meubilair, audiovisuele middelen, de stijl en het verlichtingsplan.

Uw ruimte vooraf in 3D gevisualiseerd.

Indien gewenst presenteren wij u de ruimtes, die wij speciaal voor u hebben ontworpen, middels prachtige 3D visualisaties. U ziet in één oogopslag hoe uw ruimte er uit zal gaan zien. Onze ervaring is dat deze manier van ontwerp en inrichting van vergaderruimtes, presentatieruimtes en andere audiovisuele ruimtes helpt bij het besluitvormingstraject.

Build & design ook iets voor uw werkomgeving?

Neem direct contact op!